Functieomschrijving

Bij ALUMERO FINEX Extrusions BV werken we in de aluminium extrusie. Tijdens je stage kijk je dus mee in de keuken van een familiare en plat productiebedrijf.

Collega’s zijn de hele dag door bezig met vitaliteit, verduurzaming, kwaliteit en ook vragen over verlof, onkostenvergoeding of zomaar om een praatje te maken.Er gaan nieuwe collega’s starten die we verwelkomen met een introductieprogramma dat door jou is opgesteld. Nieuwe medewerkers zitten nog in het proces van inwerken en de bedrijfscultuur geven we ze nog volledig mee in hun langdurige inwerktraject.

Je maakt arbeidsovereenkomsten en stelt brieven op. Uiteraard ben je ook betrokken bij activiteiten op het gebied van werving- en selectie, neem je deel aan het werkoverleg. Ook diverse vraagstukken over bijvoorbeeld opleidingen of de bedrijfsarts komen langs jouw bureau.

Wil jij alles leren over het HR vak? Ben jij sociaal en ruimdenkend om tevens ook binnen het algemene bedrijfsproces onderdeel van het team te worden?

Vertel ons wie je bent, welke opleiding je volgt en waarom je graag bij FINEX wil komen werken.

Het kan ook gaan om een meewerkstage, maar ook om een opdracht of onderzoek.

Contact

Wil je meer informatie over (micro) extrusie profielen en alle mogelijke opties?

Wij gaan graag met je om tafel zitten om de opties te bespreken, extrusie te bezien en beruiken. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail, kom langs of bel!

Duizeldonksestraat 20
5705 CA Helmond

+31 492 5985 10
alumero@alumero.nl


    Offerte aanvraag