Wat is metagreen?

Metagreen is het duurzaamheidsconcept van de ALUMERO-Groep.

✔ Bijdrage aan het behalen van de klimaatdoelen

✔ Behoudt van het bestaan van Alumero

✔ We nemen onze verantwoordelijkheid voor onze volgende generaties.

 

METAGREEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

ALUMERO neemt zijn verantwoordelijkheid en zet zich in voor duurzame actie om onze leefruimte te beschermen, vooral voor onze volgende generaties. Met het duurzaamheidsconcept metagreen nemen we gerichte, concrete maatregelen. Voor ons en onze omgeving.

Download het Datablad van Metagreen

Innovatie

Met onze innovatieve producten, zoals de ALUMERO carport, de mobiele zonnecontainer solarfold of onze speciale constructies voor fietspaden en voetpaden, stellen we nieuwe normen in het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Onze experts ontwikkelen en ontwerpen voortdurend om concrete oplossingen te creëren voor huidige en toekomstige uitdagingen.

 

 

Bevoegdheid

Met ons nieuwe competentiecentrum/concept store, dat medio 2022 open gaat, worden medewerkers en experts opgeleid om het bewustzijn te verankeren en concreet te beleven.

Efficiëntie

Metagreen wordt vandaag in al onze fabrieken geleefd. Het maakt niet uit of het gaat om LED-verlichting tijdens de gehele productie, e-voertuigen of de aanleg van PV-installaties. Het doel voor de toekomst is duidelijk, een volledig zelfvoorzienende productie van onze volledige fabrieken en de efficiënte en strikte implementatie van de metagreen-mijlpalen.

Bedrijven

We promoten startups en investeren in bedrijven die ons helpen onze visie op een duurzame omgeving te ondersteunen en te promoten. Sunify, het digitale fotovoltaïsche platform of High Level Solar, onze full-service provider voor zonne-energie zijn slechts 2 voorbeelden van innovatieve bedrijven op het gebied van hernieuwbare energie.

 

Gedragen

Onze “Code of Conduct” garandeert dat alle medewerkers van de ALUMERO Group samen optrekken. Trouw aan onze bedrijfsclaim “maakt ons sterker”, versterken we de metagroene gemeenschap en ons gemeenschappelijke doel om ecologie, economie en sociale kwesties samen te voegen tot een geheel en onze natuur te begrijpen als de centrale focus van het leven.

Recycling

We gebruiken schrootaluminium en maken er nieuw aluminium van. Met een gemiddeld aandeel van 80% gerecycled materiaal kunnen we met de metagreen-legeringen de laagste CO₂-uitstoot garanderen zonder in te leveren op kwaliteit.

Tijdlijn

Om onze ambitieuze plannen voor de toekomst te kunnen garanderen dagen we onszelf bewust uit en willen we het goede voorbeeld geven. We definiëren concrete maatregelen om onze metagreen mijlpalen te bereiken en zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van ons duurzaamheidsconcept.

METAGREEN OPLOSSINGEN

 

Wij hebben reeds een groot aantal producten, bedrijven en oplossingen geïmplementeerd en werken voortdurend aan het uitbreiden van deze lijst.

Sunify

Sunify

Sunify is een fotovoltaïsh platform voor het creëren van een netwerkeconomie dat producten, systeemaanbieders, dienstverleners, eigenaren van onroerend goed, installateurs van zonne-panelen, elektriciens, investeerders, verzekeringsmaatschappijen, banken, aannemers met elkaar verbindt.

Solarfold

De innovatieve mobiele zonnecontainer.

 

High Level Solar

High Level Solar

High Level Solar ziet zichzelf als een complete aanbieder voor fotovoltaïsche systemene en neemt de planning en installatie van fotovoltaïsche systemen op zich.

Offerte aanvraag