Stage bij Alumero

Kwaliteit is geen toeval; het is een resultaat van alle details die ieder product zo waardevol, functioneel, technisch en een lust voor het oog maken. ALUMERO kwaliteitsbeheer is binnen onze firma de garantie voor professionalisme en betrouwbaarheid op een internationaal podium – vandaag en morgen.

Kernwaarden Alumero en Finex

  1. Als een efficiënt team werken we kwaliteits- prestatie- en klantgericht. Zoals AL en de mieren ook altijd samenwerken.
  2. Denken + discussiëren + beslissen = doen!
  3. Collectief sterke met duidelijke ambitieuze eigen verantwoordelijkheden.

Voor onze firma staat kwaliteit en service voorop. We staan regelmatig met verschillende mensen uit het proces aan heel direct bij elkaar om geaccepteerde fouten gemaakt te hebben ook vooral te leren van het verleden. Samen werken we aan de lange termijn, aan het individu en stellen we vast hoe het iedere dag weer een beetje beter kan. Continu werken aan stabiliteit, verbeteringen en innoveren zit in ons DNA.

Cultuur Alumero en Finex

Als we nieuwe medewerkers na de eerste maanden vragen wat FINEX typeert, krijgen we te horen dat collega’s open, behulpzaam en puur op kwaliteit ingesteld zijn. Ze zijn onder de indruk van de manier waarop we georganiseerd zijn. Netjes, professioneel en gestructureerd, zijn termen die we regelmatig terug horen. We zijn een multicultureel familiebedrijf en de gemoedelijke sfeer is terug te vinden op de werkvloer. De cultuur van Alumero zit verbonden in onze mier AL. Voor veel mensen staat AL voor alleen een scheikundig element met atoomnummer 13. In onze cultuur betekend het nog veel meer, aangezien aluminium de basis van onze bedrijven is en tevens onze expertise. Ons bedrijf creëert duurzame oplossingen in aluminium voor innovatieve ideeën. In onze cultuur hoort het om als een team efficiënt te werken zowel prestatie- als klantgericht. Exact zoals de mieren ook samenwerken. AL staat voor ALUMERO. AL staat voor ALUMINIUM en AL staat voor ALIVE WITH ALUMINIUM.

Stage overige

Staat jouw stage er niet tussen maar wil je wel graag kennis komen maken met Alumero FINEX Extrusions B.V. ? Vertel ons wie je bent, welke opleiding je volgt en waarom je graag bij FINEX wil komen werken. Het kan gaan om een meewerkstage, maar ook om een opdracht of onderzoek. Zijn er vragen; bel of mail gerust; 0492-598515 of alumero@alumero.nl

Offerte aanvraag