Medewerkers aan het woord

 

Als 4e jaars student aan de Fontys hogeschool Finance & Control in Eindhoven heb ik stage gelopen bij Alumero FINEX Extrusions. Voor mijn afstudeerstage ben ik op zoek gegaan naar een platte organisatie waar ik alle facetten van de organisatie kon ervaren. Gedurende mijn stage had ik voldoende tijd om mij te focussen op de onderzoeksopdracht. Daarnaast werd ik betrokken bij de projecten die op de diverse afdelingen aan de orde waren. Vooral de directe link met de praktijk heb ik als zeer leerzaam ervaren. Wanneer ik hulp nodig had, waren alle afdelingen en collega’s bereid me te helpen. De medewerkers van Alumero FINEX Extrusions zijn zeer ervaren en gefocust op kwaliteit. Binnen de organisatie is voldoende mogelijkheid om bedrijfstechnische vakkennis op te doen met betrekking tot de bedrijfsprocessen. Met behulp van deze kennis kon de onderzoeksopdracht efficiënter worden uitgevoerd wat heeft geleid tot een bruikbaar advies voor de organisatie.

Joeri-alumero-finex-50-50-c-90

Joeri Cuunders – Afstudeer stagiair

Kansen zien en samenwerken aan kwaliteit behoren bij Alumero. Fouten maken en durven maken hoort bij een proces van zelfontwikkeling. Vanaf dag 1 voel ik me thuis bij Alumero vanwege de tijd en rust die iedereen met elkaar moet hebben om er het maximale uit te kunnen halen. Het gevoel dat we werken aan verhalen; 100% kwaliteit verzorgen en ook in onze fabriek van voor tot achteren weten van elkaar wat er in alle stappen essentieel is bevalt me. Korte lijntjes, sterke partners en alles met ook het menselijke aspect vooropgesteld zorgen ervoor dat ik elke dag met enorm veel plezier weer werk in ons team. Veiligheid, ervaring, vertrouwen, modernisering en teamwork zijn zo enkele mooie kernwaarden waarmee ik mezelf elke dag nog ontwikkel.
Gerard-alumero-finex-50-50-c-90

Gerard van den Akker – Junior operations manager

Contact

Wil je meer informatie over (micro) extrusie profielen en alle mogelijke opties?

Wij gaan graag met je om tafel zitten om de opties te bespreken, extrusie te bezien en beruiken. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail, kom langs of bel!

Duizeldonksestraat 20
5705 CA Helmond

+31 492 5985 10
alumero@alumero.nl


    Offerte aanvraag