Maatwerk in micro extrusie

Alumero levert maatwerk in kleine aluminium profielen, ook in kleine oplages

Alumero Finex Extrusions B.V. zoekt als specialist in kleine profielen altijd naar een passende oplossing. Op de 500 t-pers worden alle gewenste aanvragen van complexe profieldoorsnedes met de hoogste precisie vervaardigd. Dit conform de gewenste normeringen zoals de EN 755-9 of EN 12020-2. Alumero Finex Extrusions B.V. hanteert daarbij geen minimaal bestelvolume zodat wij ook bij kleine series de aangewezen partner zijn. Met onze jarenlange know-how in aluminium extrusie bieden wij u kennis en ervaring waar u daadwerkelijk wat aan heeft.

Maatwerk micro extrusie

Om te komen tot een hoogwaardig en volledig conform uw wensen geproduceerd profiel, staat kwaliteit in het gehele proces op de eerste plaats. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, tot aan de productie toe. Daardoor kunt u zelf merken dat op het gebied van kwaliteit er bij Alumero Finex Extrusions B.V. geen enkele concessie wordt gedaan. Doordat we elke specifieke aanvraag snel, persoonlijk en planmatig aanpakken, hebben we binnen alle geledingen maar een doel voor ogen: kwalitatief de hoogwaardigste en meest economische oplossing bieden.Voor een nadere kennismaking met ons bedrijf, bent u altijd van harte welkom in Helmond.

Kwaliteit bij Alumero op de eerste plaats

Als het op kwaliteit aankomt, biedt Alumero Finex Extrusions B.V. op projectgerichte wijze aluminium extrusie profielen aan die exact aan uw eisen voldoen. Onze profielen worden in veel industrieën toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de optische- en elektronica industrie, een grote diversiteit in de bouw, de interieurbranche, medische techniek, aandrijf- en koeltechniek. Complexe profieldoorsnedes vragen om de hoogste precisie. Alumero Finex Extrusions B.V. richt zich op nauwe toleranties bij werkelijke micro-profielen, minimale wanddikten en en de hoogste oppervlakteafwerking bij kleine decoratieve profielen . Zo werken we met een tolerantie van 0,05 mm, een wanddikte vanaf 0,4 mm en een profielgewicht vanaf 15 g/m. De productie is tot in de kleinste details geregeld en het hele bedrijfsproces staat, mede door onze ISO-9001 certificering, onder een hoogwaardige kwaliteitscontrole.

Ervaar de aanpak van Alumero zelf

Bent u op zoek naar een partner die expert is op het gebied van de productie van aluminium extrusie profielen met minimale toleranties en dunne wanddiktes geheel conform uw wensen? Alumero Finex Extrusions B.V. is uw specialist in aluminium precisie- en microprofielen. We produceren in onze fabriek in Helmond nauwkeurige profielen zonder een minimale bestelhoeveelheid. Dat noemen wij aluminium extrusie op het allerhoogste niveau. Neem nu contact met ons op voor een afspraak of meer informatie of kom meer te weten over onze technologie.

Contact

Wil je meer informatie over (micro) extrusie profielen en alle mogelijke opties?

Wij gaan graag met je om tafel zitten om de opties te bespreken, extrusie te bezien en beruiken. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail, kom langs of bel!

Duizeldonksestraat 20
5705 CA Helmond

+31 492 5985 10
alumero@alumero.nl


    Offerte aanvraag