Aluminium extrusie profiel

Maximale precisie tekent de kwaliteit van Alumero

Bent u op zoek naar een bewezen flexibele partner die expert is op het gebied van de productie van aluminium extrusie profielen met minimale toleranties en dunne wanddiktes? Alumero Finex Extrusions B.V. is uw specialist in aluminium precisie- en microprofielen.Het kwaliteitsbeheer van Alumero Finex Extrusions B.V. is binnen ons bedrijf de garantie voor professionele producten en betrouwbaarheid ohttps://www.extrusie-profielen.nl/technologien/extrusie/p een (inter)nationaal podium – vandaag en morgen. Op de 500 t-pers maken we alle gewenste aanvragen van complexe profieldoorsnedes met de hoogste precisie. Dit conform de gewenste normeringen zoals de EN 755-9 of EN 12020-2. Alumero Finex Extrusions B.V. hanteert daarbij geen minimaal bestelvolume zodat wij ook bij kleine series de aangewezen en flexibele partner zijn. Alumero Finex Extrusions B.V. richt zich op nauwe toleranties bij werkelijke micro-profielen, minimale wanddikten en kleine decoratieve profielen met de hoogste oppervlakteafwerking. Zo werken we met een tolerantie van 0,05 mm, een wanddikte vanaf 0,4 mm en een profielgewicht vanaf 15 g/m.

Kwaliteit in aluminium extrusie

Kwaliteit is geen toeval; het is een resultaat van alle details die ieder aluminium profiel zo waardevol, functioneel, technologisch vooruitstrevend en daarnaast een lust voor het oog maken. De productie is tot in de kleinste details geregeld en het hele bedrijfsproces staat, mede door onze ISO-9001 certificering, onder een hoogwaardige kwaliteitscontrole.

Kleine profielen, kleine oplages, grote kwaliteit

Als specialist in kleine profielen, hebben wij altijd een oplossing. Om die reden  werken we gedurende het hele proces met u samen zodat uw idee wordt omgezet tot een volledig conform uw wensen geproduceerd eindprofiel. Met de hoogwaardige productie van kleine aluminium extrusie profielen is Alumero Finex Extrusions B.V. overigens groot geworden. We hanteren een omgeschreven cirkel van 80 millimeter. Onze profielen worden in veel industrieën toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de optische- en elektronica industrie, een grote diversiteit in de bouw, de interieurbranche, medische techniek en aandrijf- en koeltechniek. Met onze jarenlange know-how in aluminium extrusie bieden wij u kennis en ervaring waar u daadwerkelijk wat aan heeft.

Ervaar onze kwaliteit van aluminium extrusie

Wij houden van korte lijnen, tot aan de productie toe. Op het gebied van kwaliteit wordt er geen enkele concessie gedaan. We produceren in Helmond nauwkeurige profielen zonder een minimale bestelhoeveelheid. Dat noemen wij aluminium extrusie op het allerhoogste niveau. Neem nu contact met ons op voor een afspraak of meer informatie. Of kom meer te weten over onze technologie. Voor een nadere kennismaking met ons bedrijf, bent u ook altijd van harte welkom in Helmond.

Contact

Wil je meer informatie over (micro) extrusie profielen en alle mogelijke opties?

Wij gaan graag met je om tafel zitten om de opties te bespreken, extrusie te bezien en beruiken. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail, kom langs of bel!

Duizeldonksestraat 20
5705 CA Helmond

+31 492 5985 10
alumero@alumero.nl


    Offerte aanvraag